Tips & links:

Introduceren van vaste voeding

Vanaf een bepaalde leeftijd levert het geven van borstvoeding en/of kunstvoeding op den duur niet meer voldoende van alle voedingsstoffen die een baby nodig heeft. Het is t van belang dat kinderen leren wennen aan ander eten om daarna uit meer producten voedingsstoffen te kunnen halen.

Hierbij komen vaak ook vragen naar boven zoals: "Waarom vaste voeding" en "Wanneer beginnen met vaste voeding".

Veel van deze vragen worden beantwoorden in het infobulletin van de Twentse Werkgroep Borstvoeding. Dit bulletin kan je hieronder downloaden.

Contact:

 

 

Mariska Moddejonge - Winters 

 

Voor (a.s.) ouders, kraamverzorgenden, verloskundigen en andere hulpverleners in de geboortezorg

 

mariskamoddejonge@gmail.com of 06-42277879

 

Bellen kan dagelijks op werkdagen van 9-18 uur, maar in geval van nood ook 's avonds en in het weekend (spreek bij geen gehoor de voicemail in en je wordt binnen 24 uur teruggebeld of stuur een mail/sms/whatsapp-bericht. Bellen is gratis (tenzij het een consult vervangt, zie prijslijst). Ben ik niet bereikbaar en heb je toch dringend hulp nodig dan klik dan hiervoor de website van de NVL.

 

In mijn consultaties streef ik naar het geven van de beste zorg. Ik zou het daarom op prijs stellen als je het evaluatieformulier wilt invullen. Het evaluatieformulier kan je hier downloaden!

 

Ik ben ook te vinden op

 

Handelsnaam Beebies Best

 

  • IBCLC ID-nummer: L-43029
  • NVL-lidnummer: 61512
  • KVK67577083 
  • BTW nummer: 195147996B01
  • Bankrek.nr: NL19ABNA0576487805

Ik beantwoord graag je vraag